Produkter Tjenester Meny

Suge- og spylebiler

Suging, Spyling og Rensing av vann - og avløpsledninger.med spesialbiler for høytrykksspyling og suging. Vi utfører tømming av kummer og sandfang, fettutskillere og oljeutskillere mm. Vi har totalt tre biler med høytrykkspyling, derav to slamsugere. Alle våre biler har spesialdyser for fjerning av alle typer fragmenter. Våre erfarne operatører står til tjeneste!

Høytrykkskjempa: Mercedes Sprinter med hotboxløsning

2m3 spylebil 400/350 bar 47/57 liter

Spylebil som også blir brukt til robotfresene våres. Denne tar seg av spyling av vannledninger og mindre avløpsanlegg. Med hotboxløsning kan der også spyles med varmt vann. Den har 3 typer spyleslanger alt etter hva som skal rengjøres.

  • 1/2"
  • 3/8"
  • 1/4"

Alle våre biler har fjernstyring så vi kan jobbe med avstand til utstyret.

Høytrykkskjempa: Volvo FM48015 ,5 m3 kombi med vanngjenvinning

Storebilen med gjenvinning. Dette betyr at bilen suger opp spylevannet som blir brukt og renser det for gjenbruk. Denne har 5" sugeslanger med store spyle og sugepumper. Den har også en pumpe  som transporterer ca 2m3 pr.min som går utenom tankene

ADR oljesuget - man TGS3548016M3 adr kombibil med 3 tanker

Denne suger alle typer masser inkludert bensin. På bilen er der 110 meter med sugeslanger. Den har 5" toppsug med store spyle- og sugepumper. Denne har også en pumpe som transporterer ca 1,5 m3 pr. min som går utenom tankene.