Fra mareritt til nytt drømmebad

Inne på sitt innbydende og splitter nye drømmebad forteller Irene Paulsen Salte oss hvordan det hele begynte. Faktisk startet det med et aldri så lite mareritt.

 

Midt på flate Jæren bor Irene og Atle med sine to barn. De kjøpte 80-tallshuset på Bryne for tre år siden. De trodde alt var i skjønneste orden, helt til det begynte å dryppe vann ned fra taket i kjøkkenet. Vannet kom fra avløpet til badekaret i andre etasje. En mus hadde gnagd seg gjennom et rør. 

- Joda, vi fikk litt panikk, innrømmer Irene. Heldigvis fikk vi dekket følgeskadene fra forsikringsselskapet, men våre nybilplaner skjønte vi raskt at vi måtte skrinlegge. Vi måtte jo ha nytt bad!

Det første de gjorde var å kontakte et par rørleggerbedrifter. De visste jo at et nytt bad ikke akkurat er gratis, så det var greit å sammenligne flere tilbud. 

- Det var enkelt å velge VB på Bryne, sier Irene. De stod klare til å ta hele jobben med tømrerarbeid, fliser, alt det elektriske, og selvsagt rørleggerarbeidet.

Dessuten hadde de en rekke flotte produkter.

Planleggingen begynte sommeren i fjor da Irene og Atle tok kontakt med Tor Haugland og hans kolleger i Bryne Rør AS. Det første de gjorde sammen var å tegne en rekke forslag. Hvilke muligheter hadde de? Hvordan ville de forskjellige planløsningene ta seg ut? Og hva ville de de forskjellige idéene koste? En rekke ulike løsninger og ulike stilretninger ble vurdert.

 - Jeg må innrømme at det var meg som tok de aller fleste beslutningene, forteller Irene med et stort smil. Atle hadde bare ett krav – han ville plukke ut toalettet!

- Byggingen begynte i februar i år, og for oss var det befriende å slippe å tenke på alle de ulike fagfolkene som kom og gikk, sier Irene. VB tok seg av all logistikken og alt gikk på skinner. Nå er badet ferdig og de to kan nyte sin investering. Det nye badet er nå blitt husets suverene hovedbad. Også barna har det som sin favoritt. Før brukte de alltid badet i kjelleren. Ikke nå lenger.

- Nå er det veldig kjekt å få gjester, forteller Irene. Når vi viser dem det nye badet, blir de alltid imponert. Jeg anbefaler alle vennene mine på det varmeste å bruke fagfolkene i VB. De er bare helt topp og leverer alltid.

Vips! Et trist blått bad fra 80-tallet med fliseborder og tretak er borte for godt. I stedet har Irene og Atle fått sitt eget drømmebad!